Live stream sport med Bet365

Helhetsbetyg:

  • Bet365 Utbud:
  • Från: Gratis - med pengar på kontot

Fördelarochnackdelar:

  • Vackerochfungerandemjukvara
  • Bra live chat
  • Man kan använda sin smartphone/tablet
  • Inte modern design
  • Kan vara svårt att få användbara svar via telefon

Registrera gratis konto hos Bet365

Utbud:

Bet365 har ett helt unikt utbud av livestreaming till den kräsna sportfanatikern. Här kan du nämligen se massor och återigen massor av sport om du är kund. De har störst fokus på fotboll, men om du är intresserad av hästar, tennis, cricket, dart, golf, handboll, motorsport, basket, baseball, alpint, speedway, volleyboll etc, så är du också vältäckt.

På fotbollsfronten har man rättigheter till Allsvenskan, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 och holländska ligan. Så om du har en bärbar dator, smartphone eller tablet med dig, så har du alltid Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Mario Balotelli och alla stjärnorna till hands.

När det gäller Tennis, kan man streama de stora turneringarna med Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer, Serena Williams, Caroline Wozniacki och Maria Sharapova. På basketsidan kan du se den amerikanska ligan NBA, där Lebron James, Kobe Bryant, Tim Duncan och alla andra superstjärnor slår sig loss, och sådant är det med alla sportgrenar.

Användarvänligthet:

Man måste ge bet365 att deras mjukvara är utmärkt. Det hela flyter nätt och jämnt och livebilder samt kommentarer fungerar. Det hela är helt täckt i en välbekänt gröna och gula färger på en grå bakgrund, vilket inte är något speciellt att titta på. Men när man nätt och jämnt kan klicka sig fram till det man ska använda är det det som är viktigast.

Såhär kommer du igång:

Det är väldigt lätt att se sport på bet365. Du ska bara registrera dig med användarnamn och lösenord och så är du klar för att streama. Sålänge som du har pengar på kontot har du tillgång till deras stora utbud av sport.

Extra:

Bet365 erbjuder också livebetting under kamperna för att sätta en extra krydda på det man gör. Skulle det vara ett event som bet365 inte har rättigheterna till som exempelvis Champions League i fotboll så erbjuds kommentering live.

Support:

Kundservicefinns 27/7 och live chat. Du kan kontakta bet365 på email, spärrtjänstnummret, telefon, fax eller per brev, vilket du mest är bekant med.

Vi tror att...

... Bet365 erbjuder kunderna en övergripande mycket bra produkt. Det finns tonvis av sport att nöja sig med och när det strömmas från så många stora händelser så är man vältäckt. Det är dock irriterande att livestreaming skärmen är ganska liten. I gengäld så är det så mycket sport att man inte behöver andra leverantörer för att följa sin favoritsport.

Registrera gratis konto hos Bet365

* VIKTIGT MEDDELANDE - tittafotboll.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådana evenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinner dig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner. Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemang via livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var ditt land är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter till bet365 hittar du genom att klicka här och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.