Live streaming review – Unibet

Helhetsbetyg:

 • Unibet Utbud:
 • Från: Gratis - med pengar på kontot

Fördelarochnackdelar:

 • God kvalitet
 • Snabb överföring
 • Billig i drift
 • Har bara sport
 • Live-kalender kan verkas vara omöjlig

Registrera gratis konto hos Unibet

Utbud:

Unibet är en av de största leverantörsportsgren en av streaming och sport. Här kan du följa alla ligor från diverse turneringar i tennis, basket och den ultimata manlighets sporten cricket. Om du är mer intresserad av ishockey eller rugby är det också en möjlighet. Det är dock fotbollen som är huvudprodukten och här kommer du inte att bli besviken av utbudet.

Unibet har rättigheter till en del av de stora ligorna i Europa. Här kan du följa allt från den holländska ligan, den tyska bundesliga, spanska ligan, Serie A och många fler. Men det är också en plats om du följer mer exotiska ligor som exempelvis den brasilianska Copa To Brasil eller den Kazakhstanska Premier League. Det streamas i god kvalitet och det är det enda som krävs för att komma åt det är att ha pengar på sitt konto. Men det kommer vi tillbaka till.

Användarvänligthet:

Du hittar Unibets livestreamingsdel genom att använda den direkt under menyn på förstasidan. Detta kunde inte vara enklare, även för en oerfaren användare. Webbplatsen är inte heller svår att använda. De olika evenemangen är inskrivet i en såkallad live-kalender. Om en tv-symbols indikator finns, är det något som Unibet streamar. Här kan det vara lämpligt att avgränsa sina sökresultat genom att välja den sportgren man vill följa då Live-kalendern kan verkas vara förvirrande. Man kan göra det ännu lättare för sig genom att klicka på det lilla fältet med Unibet TV. På den visas visas dock endast kamper med livebilder.

Såhär använder du Unibet:

Först och främst ska du skapa ett konto hos Unibet. Därefter ska du ha pengar stående på ditt Unibetkonto för att kunna streama sport. Efter det är det gratis men beroende på om du har 500 kronor eller 5 kronor på kontot. Därefter ska du logga in och då är du nästan i mål.

 • Klicka på undermenyn på förstasidan, som heter Unibet tv
 • Gå in i livekalendern
 • Hitta kampen du vill se. Här kan du klicka på fältet Unibet TV, så visas de kamper som streamas
 • Dubbelklicka på den kamp du önskar och du skickas vidare direkt till bilderna

Extra:

Som kund hos Unibet får du ett helt speluniversum som förutom det låter dig följa statistik, bloggar, spelnyheter och mycket, mycket mer. Det är endast din fantasi som sätter gränsen. Dessutom ger Unibet dig också möjligheten till livebetting under kamperna. Det kan hjälpa att lägga lite extra tid på de kamper som du ser. I detta sammanhang är det värt att uppmärksamma att Unibet Mobil fungerar riktigt bra. Knapparna är stora och installationen är enkel att navigera i. Vill du ha ett speluniversum i mobilen kan du ladda hem deras app. Den finns endast till Iphone och Android.

Support:

Det är kundservice hela dygnet och livechat. Därutöver kan du ringa till de både på ett mobilnummer och till fast telefoni som är gratis.

Vi tror att...

När det handlar om att livestreama sport så är det inte många som gör det billigare än Unibet. Kvaliteten är bra och utbudet är i topp. Det enda negativa är att Live-kalendern kan tyckas omöjlig om du inte får begränsa din sökning. Men om du vill ha en leverantör som erbjuder mer än bara sport så är Unibet det du ska använda.

Registrera gratis konto hos Unibet