Frågor och svar

Här nedanför finner du svar på vanliga frågor. Du är alltid välkommen att kontakta oss på mail [email protected] om du har övriga frågor.

Hur kan man se fotboll och övrig sport online på internet?

Det finns många webbsidor där du kan se fotboll live (många med dålig kvalitet och få med god kvalitet) Det hela går ut på att tv signalen streamas över internet, varpå du kan se matchen/evenemanget i din webläsare. Förmodligen har du redan streamat, t ex när du lyssnat på radio via internet.

Var kan man se sport på nätet?

Det finns många valmöjligheter då du skall streama sport live på nätet. Tv-kanaler, piratsidor och vadslagningssidor är bara några av de många webbsidor du kan använda dig av för att t ex se på fotboll online.

Gratis piratsidor är sällan någon trevlig upplevelse. Vi rekommenderar inte den uppsjö av piratsidor som finns. Kvaliteten är sällan god, dessutom är många piratsidor fyllda med reklam, virus och spam. Dessutom är kommentatorn ofta på ett annat språk än svenska eller engelska.

Flera vadslagningsfirmor erbjuder sina användare gratis livestream. Ända kravet är att du skaffar dig ett konto hos dem, och att du sätter in pengar (du behöver dock inte lägga något spel ) Det är gratis att upprätta ett konto, ofta har firmorna någon form av bonus som du kan ta del av som ny spelare. Kvaliteten på streamingen är oftast mycket god och kommentatorn är oftast på engelska.

  • Du kan exempelvis se La Liga, Euro 2012 kval och Superligaen gratis hos Bet365 (var uppmärksam på att landrestriktioner kan gälla för vissa matcher - exempelvis kan du inte streama dansk Superliga med dansk IP adress). Se den stora El Clasico uppgörelsen mellen Real Madrid och Barcelona med svensk IP!
  • För at kunna använda dig av denna gratis service, kräver en del vadslagningsfirmor att du har pengar på ditt konto.

Utöver detta streamar många av de stora tv-kanalerna också fotbollsmatcher och övrig sport som t ex tennis online.

  • Exempelvis. kan du se Serie A, Allsvenskan och La Liga på Csports. Champions League, UEFA League, Premier Leauge och landskamper m.m. hos Viasat, och Allsvenskan, La Liga och Serie A på Canal Plus.

Dessa sidor fungerar som betalningssidor, där du väljer att betala per match, månadsvis eller årsvis för att komma åt de olika matcherna. Kvaliteten är helt i toppklass och en del distributörer kan även erbjuda streaming i din mobiltelefon. Kommentatorerna är oftast på svenska och man får alltså klart valuta för pengarna.

Lär mer om de olika live stream möjlighterna här

Hur bra är kvalitet på livestream?

Kvaliteten pendlar mycket, allt beroende på vilken sida som du väljer att använda. De sidor vi länkar till är oftast av god kvalitet och erbjuder livestream med mycket bra ljud och bild, samt med bra kommentatorer.

Varför måste man upprätta ett konto för att se livestream på vissa sidor?

En del vadslagningssidor erbjuder att du gratis kan se livestreamade fotboll och annan sport. För att kunna använda dig av denna gratis service, ber dig vadslagningsfirman att öppna ett gratis konto hos dem. Detta gör de förstås i förhoppning om att du vid någon tidpunk skall börja spela hos dem

  • Var uppmärksam på att en del vadslagningsfirmor kräver att du har pengar på kontot för att kunna använda dig av servicen.

Fungerar det även på Apple/MAC

  • Ja, streamingen sker via en webläsare som också fungerar på Apple/Mac

Streamar www.tittafotboll.se matcher?

Nej – vi länkar bara till sidor vi som vi tycker förmedlar en god service och kvalitet.